Börjar blogga igen nu

Nu har jag bestämmt mig för att börja blogg igen... har haft ett långt upphåll för har vart en hel del  i mitt liv som krånglat till det mkt på sista tiden "/ men nu hoppas jag på att det sk vara lugnt :)  jag bestämde mig för att a bort min gammal blogg och göra en ny :) Och jag fick hjälp av Sofie men designen på den här bolggen dock liknar den hennes lite men det gör inget tycker jag ^^  jag ska upp kl 4 i natt för att åka hem till lägenheten sen blir det tråkiga skolan på dagen, men efter skolan blir det att åka och hälsa på Andreas :) vi ska väl kolla på film och spela tv spel hmm snacka om att jag kommer åka på stor stryck då :O men ska nog kunna slå ha lite :O  hoppas vi allt på :)

jag ska väl ta och sova snart men vet inte om jag orkar lägga mig ner :O känner mig dock inte alls trött heller :/ men ont i ryggen har jag allt :/
det känns faktiskt skönt att börja blogga igen... hoppas bara att jag har nått bra att kommer med varaje dag då.. antagligen kommer bloggen handla om mitt liv och det jag går igenom och foto..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0